Bizden Haberler Fotoğraflarımız Son Dakika 

Organic Deli’si Yöresel Ürünler

Misyon;
Biz aile olarak marketler de satılan paketlenmiş, sanayi üretimi, katkı maddesi içeren yiyecekler yerine doğal, dalından kopardığımız ve kendi ürettiğimiz gıdaları tüketmekteyiz. Hedefimiz; öncelikle çevremizdeki insanlarla bu gıda alışkanlığını paylaşmak. Doğal ve organik ürünlerimizle hayatınıza lezzet ve sağlık katmaktır.
Açıklama;
Kazdağları eteklerinde bulunan bahçemizdeki asırlık zeytin ağaçlarımızdan elde ettiğimiz zeytinlerle ve diğer bahçe ürünlerimizle organik üretim yapmaktayız. 2001 senesinden beri kendi zeytinlerimizi toplayarak zeytinyağımızı ve sofralık zeytinimizi üretmekteyiz. Bunun yanında bahçemizde yetiştirdiğimiz diğer mahsülleride değerlendirmeye başladık. Bu ürünlerlede reçeller, salçalar, kurutulmuş sebzeler yaptık. Zamanla, ürettiğimiz gıdaların hazır satılanlardan daha lezzetli ve sağlıklı olduğunu gördük ve bu ürünleri çevremizdeki insanlarla paylaşmaya karar verdik.
Bu vesile ile siz doslarımızında bu eşsiz lezzetleri tatmayı ekmeğine sürüp yemeği hak ettiğini düşünüyoruz.Güçümüzün , elimizin yettiğince bu güzellikleri sizlerle paylaşmayı hedefledik.BİR TELEFON KADAR YANINIZDAYIZ
Ürün Satış ve Pazarlama :
Gülizar Açıl Aydınoğlu  ><((((*> TeL:  05347262211
Cem Aydınoğlu  ><((((*> TeL :05359797998
Satış Ofis :Mecidiyeköy
Ürünlerimiz sipariş yolu servis edilir,İstanbul içi elden teslim İstanbul dışı kargoya verilir.

Sosyal Medya Sayfamız için TIKLAYINIZ

En son Haberler